NEOBUX

Samo za strpljive i one koji zele razviti strategiju da shvate vlastiti limit. Obicna stranica za zaradu iz dosade koja se pretvori u mjesecni iznos plate , a za glupost. Princip je rada takav da ja na ovoj stranici postavim link koji vi kliknete,a svaki naredni gost vase besplatne stranice na kojoj postavite link , postaje vas radnik, tj. zaradjuje vam novac. Nesto kao piramidalna struktura posla u Oriflame firmi ali sa mnogo, mnogo manje truda.Najprije ce se oni koji su brzi predomisliti kad uvide da tek za dva mjeseca mogu zaraditi dva dolara. U tom grmu je zec. Oni koji su strpljivi i sami sebi uplate golden card ili zarade za dva mjeseca koliko je dovoljno za golden card moci ce sebi kupiti radnike. Oni te radnike nazivaju referals, ali princip je isti. 30 KM mjesecno je isplata onog ko ima vremena 20 minuta dnevno da sjedi pored kompjutera i koji ne ocekuje da se preko noci to dogodi. Nema gubitka. To je najvaznije.

http://www.neobux.com/   ….. to je taj famozni link, zapravo je trend ovakvih stranica toliki da omogucava zaradu koja se bazira na masovnosti.

arteros
NEOBUX JE ZA STRPLJIVU RAJU KOJA IMA I VJESTINU DA NAMIRISE STRATeGIJU . KLIKNETE NA 10 REKLAMA DNEVNO I TEK ZA DVA MJESECA MOZETE KUPITI ZLATNU KARTICU> NAKON NJE IDE ZARADA PO 30 KM DNEVNO. TU SVI ZARADJUJU. NESTO KAO ORIFLAME KOMPANIJA. POSALJES LINKOVE, I KLIKACHI POSTAJU DIO TVOJE GRUPE. OD TE GRUPE TEBI IDE ZARADA. OSNUJES SAJT KAO OVAJ I PRENESES LINK WWW.NEOBUX.COM I SVAKI KLIK JE TVOJA ZARADA.

Komentariši